Vráťte sa po dupľu!

S JEDLOM SA (NE)HRÁME

26.03.2013 18:21

Aj malé dieťa vie, že s jedlom sa predsa hrať nemá. Avšak Strieborná Žufanka nabrala odvahu a okúsila chuť novootvorenej interaktívnej výstavy v priestoroch Medzinárodného domu umenia BIBIANA, aby sa presvedčila o opaku. Cez päť tematických okruhov sa na vaše chuťové poháriky dostanú informácie, ktoré zhltnete na počkanie.

strieborná žufanka výstava bibiana

JA JEM, TY JEŠ, MY JEME,

PRÍBEH CHLEBA,

ČO SA ODOHRALO V KUCHYNI,

NA STOLE, ZA STOLOM, POD STOLOM,

či AKO CHUTÍ SVET, to všetko ponúka priestor plný farieb, hier  a milých dám, ktoré výstavu strážia. Zoberte svoje deti a nebojte sa sami v sebe objaviť dávno zabudnutú hravosť . Z vlastnej skúsenosti vieme potvrdiť, že aj napriek tomu, že my už dávno nie sme deťmi, bolo pre nás ťažké výstavu opustiť.

strieborna zufanka prejeme sa v bibiane

Nazrieť opäť zvedavo do hrncov očami detského pozorovateľa, obliecť sa do kuchynského náčinia, či priučiť sa umenovede stolovania, bolo pre Striebornú Žufanku milým spestrením šedého poobedia. Na toto lahodné sústo zaiste tak skoro nezabudneme. Ak si želáte dupľu, príďte si nabrať sami. Každý deň okrem pondelka v čase od 10:00- 18:00 hod na Panskej ulici č. 41 v Medzinárodnom dome umenia BIBIANA. Čas máte do 9.5 2013. Dobrú chuť! 

stolovanie, to je hranie so striebornou žufankou

Autorka výstavy: Magdaléna Fábryová

Dramaturgička:  Saša Broadhurst-Petrovická

Výtvarno priestorové riešenie: Barbora Peuch

Viac chutných informácií o výstave nájdete na www.bibiana.sk

                              plagát s jedlom sa nehráme by strieborná žufanka

 

 

Čerstvé porcie

S JEDLOM SA (NE)HRÁME

26.03.2013 18:21
Aj malé dieťa vie, že s jedlom sa predsa hrať nemá. Avšak Strieborná Žufanka nabrala odvahu a okúsila chuť novootvorenej interaktívnej výstavy v priestoroch Medzinárodného domu umenia BIBIANA, aby sa presvedčila o opaku. Cez päť tematických okruhov sa na vaše chuťové poháriky...
  “Dnes ma prídu navštíviť priatelia, ale čo im ponúknem?”  Radi by ste vymysleli niečo chutné a zároveň chcete, aby to na tanieri vyzeralo úžasne? Buďte originálni, nech nie je váš stôl nudný a bez nápadu. Možno len potrebujete správnu inšpiráciu. Inšpiráciu, s ktorou chytíte...
<< 1 | 2